Wist u dat? 

Op mijngezondheid.net kunt u e-consulten aanvragen en online afspraken maken!

www.mijngezondheid.net 

 

De praktijk is gesloten op vrijdag 26 januari, vrijdag 9 februari en 16 februari t/m 23 februari 2024

 

Beste patiënt,

We willen u op de hoogte stellen dat wij i.v.m. drukte langere wachttijden hebben aan de telefoon en voor afspraken maken.

In de wintertijd is het altijd drukker en daarom loopt de wachttijd voor een niet spoed klacht op tot een week. Wij kunnen mensen met langer bestaande klachten niet meer dezelfde dag of week zien zoals u gewend was. De assistente vraagt uw klacht daarom uit om de spoed in te schatten.

We proberen patiënten met spoedklachten dezelfde dag een afspraak aan te bieden.  

Wij vinden dit erg vervelend en hopen dat u begrip kunt opbrengen voor de langere wachttijden. Wij willen u vragen niet naar de balie te komen voor afspraken, dit vooral omdat de klachten uitvragen aan de balie moeilijk gaat i.v.m. privacy en hierdoor de wachttijden aan de telefoon nog langer worden.

U kunt via mijngezondheid.net een e-consult sturen voor kleine klachten of vragen. De e-consulten proberen wij dezelfde dag te beantwoorden maar dit kan soms ook de dag erna zijn.

Recepten kunnen aangevraagd worden via de site en de receptenlijn, dit is voor u sneller aangezien u niet aan de telefoon hoeft te wachten maar ook houden we de wachtrij aan de telefoon zo korter.

Als tip willen wij meegeven dat u altijd kunt kijken op thuisarts.nl of moetiknaardedokter.nl.

 

Nogmaals dank voor u begrip.


Met vriendelijke groet,

Team huisartsenpraktijk Ferguson

E-consult, mijngezondheid.net

Wij bieden u de mogelijkheid om online veel van uw zaken zelf te regelen, op het moment dat het voor u het beste uitkomt. U doet dit veilig via www.mijngezonheid.net. Naast online afspraken maken via www.mijngezondheid.net kunt ook ook een e-consult aanvragen. 

E-Consult: 
Via de beveiligde verbinding kunt u een vraag stellen aan uw huisarts, praktijkondersteuner of assistente. Het antwoord wordt (samen met de vraag) onderdeel van uw dossier. Wij streven ernaar om uw e-Consult binnen 48-uur te beantwoorden.
Bijlagen: U kunt ook een bijlagen meesturen met het e-Consult.