Wist u dat? 

Op mijngezondheid.net kunt u e-consulten aanvragen en online afspraken maken!

www.mijngezondheid.net 

 

De praktijk is gesloten op vrijdag 26 januari, vrijdag 9 februari en 16 februari t/m 23 februari 2024

 

Beste patiënt,

We willen u op de hoogte stellen dat wij i.v.m. drukte langere wachttijden hebben aan de telefoon en voor afspraken maken.

In de wintertijd is het altijd drukker en daarom loopt de wachttijd voor een niet spoed klacht op tot een week. Wij kunnen mensen met langer bestaande klachten niet meer dezelfde dag of week zien zoals u gewend was. De assistente vraagt uw klacht daarom uit om de spoed in te schatten.

We proberen patiënten met spoedklachten dezelfde dag een afspraak aan te bieden.  

Wij vinden dit erg vervelend en hopen dat u begrip kunt opbrengen voor de langere wachttijden. Wij willen u vragen niet naar de balie te komen voor afspraken, dit vooral omdat de klachten uitvragen aan de balie moeilijk gaat i.v.m. privacy en hierdoor de wachttijden aan de telefoon nog langer worden.

U kunt via mijngezondheid.net een e-consult sturen voor kleine klachten of vragen. De e-consulten proberen wij dezelfde dag te beantwoorden maar dit kan soms ook de dag erna zijn.

Recepten kunnen aangevraagd worden via de site en de receptenlijn, dit is voor u sneller aangezien u niet aan de telefoon hoeft te wachten maar ook houden we de wachtrij aan de telefoon zo korter.

Als tip willen wij meegeven dat u altijd kunt kijken op thuisarts.nl of moetiknaardedokter.nl.

 

Nogmaals dank voor u begrip.


Met vriendelijke groet,

Team huisartsenpraktijk Ferguson

Info herhaalreceptuur via onze site.

Waar u op moet letten bij herhalen van recepten via de site:

U kunt uw herhaalmedicatie ook aanvragen via onze website.

Recepten die voor 12.00 uur zijn besteld liggen de volgende werkdag na 15.00 uur voor u klaar in de apotheek, of het word bezorgd. Wij nemen uitsluitend contact met u op als er vragen of problemen zijn.

Slaap- en kalmeringsmiddelen mogen maximaal 1 maand herhaald worden, de pil 6 maanden en alle overige medicatie 3 maanden.

U kunt via deze weg geen nieuwe recepten aanvragen.
Het aanvragen van herhaalrecepten via de website geldt voor chronische medicatie en voor andere medicatie indien u nog recht heeft op een herhaling.


Bij twijfel of herhaling is toegestaan kunt u het beste eerst even telefonisch contact opnemen met de praktijk.