Wist u dat? 

Op mijngezondheid.net kunt u e-consulten aanvragen en online afspraken maken!

www.mijngezondheid.net 

 

 

Huisregels

Voor een consult kunt u een afspraak maken bij uw huisarts. Voor vele kleine medisch vragen handelingen, onderzoekjes en controles kunt u ook terecht bij de assistentes of onze POH-S (praktijkondersteuner somatiek).

Graag willen wij uw consult bij uw huisarts op een voorspoedige wijze laten verlopen, daarom hanteren wij een aantal huisregels.

Hieronder hebben wij ze voor u op een rijtje gezet:

Spreekuurtijden:

  • Het spreekuur van uw huisarts is de gehele werkdag uitsluitend op afspraak. De tijden van het spreekuur zijn op werkdagen: Maandag t/m vrijdag, behalve donderdagmiddag(praktijk middag gesloten) , van 08.00-11.00 uur en van 14.00-15.30 uur
  • Tussen 12.00 uur en 13.30 uur heeft uw huisarts lunchpauze en overleg met de assistente en tussen 13.00 uur en 14.00 uur rijdt uw huisarts visites.
  • Belt u vroeg dan kunt u, afhankelijk van de ruimte en klacht in de agenda van de huisarts, mogelijk nog op dezelfde dag bij ons terecht voor een afspraak.
  • De assistente vraagt u in het kort aan te geven wat de reden is van uw bezoek. Dit is nodig in verband met de planning. Ook kan zij voorstellen om het consult bij de praktijkondersteuner of doktersassistente te laten plaatsvinden.
  • Maakt u een afspraak voor een controle voor een kleine (chirurgische) ingreep of heeft u meerdere klachten? Geef dit dan door aan de assistente bij het maken van een afspraak. Dan plannen wij meer tijd voor uw consult.


Spoedgevallen

In geval van spoed moet u in het keuzemenu van ons telefoonnummer een 1 kiezen.

 

Chirurgische Ingrepen

In de praktijk worden diverse ingrepen verricht.

De huisarts verricht diverse ingrepen zoals bijvoorbeeld het verwijderen van moedervlekken, vetbultjes of ingegroeide teennagels. Tevens kunt u terecht voor het plaatsen van een spiraal en implanon.


Herhaalrecepten

  • Herhaalrecepten via receptenlijn telnr: 010-429 12 94 keuze 2
  • Herhaalrecept via onze site 
  • De volgende dag na aanvraag zijn de medicijnen op te halen bij uw apotheek.


Telefonisch spreekuur

Telefonisch aanvragen voor 11.00uur bij de assistente; de dokter belt u dezelde dag nog terug.


Visites

Huisbezoeken (ook wel visites genoemd) kunnen aangevraagd worden tussen 8.00 – 10.00 uur. Uiteraard geldt dit niet voor levensbedreigende zaken!

Een bezoek aan de praktijk heeft de voorkeur, daar u met een onderzoekbank en instrumentarium in de praktijk gemakkelijker bent te onderzoeken.

Gedrag

Wij zullen u zo goed mogelijk helpen en met respect behandelen en verwachten dit ook terug van u. Vanzelfsprekend tolereren wij agressief gedrag niet.